Anticimex

Anticimex som startade sin verksamhet med att bekämpa vägglöss 1934, är idag ett internationellt företag med många verksamheter. Mathygien, brandskydd, energideklaration, överlåtelsebesiktning, fuktmätning, avfuktning, installation av avfuktare i krypgrund. Dessa är några av de områden som kompletterar kärnkompetensen skadedjursbekämpning.

Mot slutet av 1990-talet flyttade Anticimex fram sina positioner inom fuktskadebranschen och är idag den dominerande aktören på den svenska marknaden, med konkurrens från Munters och TrygghetsVakten.  De ägs sedan 2012 av ett investmentbolag EQT som har bland annat drivit på Anticimex expansion i andra länder.

Anticimex brukar kunna ge offert i samband med olika besiktningar för krypgrunder. Offerten  brukar innehålla installation av sorptionsavfuktare med en ångspärr vilket vanligtvis är åldersbeständig byggfolie.

Har du fått en offert från Anticimex gällande krypgrundsavfuktning?  Jämför då med våra certiferade installatörer om ni har fått den bästa och energieffektivaste offerten för er krypgrund.  Våra entreprenörer har möjligheten att optimera valet av avfuktare och ångspärr / krypgrundsisolering för just din krypgrund.  Klicka på denna länk till kontaktformulär.