Nöjd kundgaranti

Vi är säkra på att du blir helt nöjd med våra produkter. För att du också skall kunna känna dig lika säker har vi infört Helt nöjd garanti. Det innebär att du när som helst inom ett år och oavsett skäl kan lämna tillbaks produkten.

Vårt mål är helt nöjda kunder.  Därför erbjuder vi dig också marknadens bästa garantier, t ex upp till sju års fabriksgaranti på TrygghetsVaktens avfuktare.  Dessutom får du Nöjd kund garanti, vilket innebär att  du när som helst inom ett år och oavsett skäl kan lämna tillbaka produkten.

Nöjd kund garanti innebär att vi återköper produkten till 95% av inköpspriset i vår webbutik. Du får pengarna återbetalat senast fyra veckor efter det att vi fått utrustningen tillbaka.

Nöjd kund garanti gäller från köp och ett år från inköpsdatum, mot uppvisande av originalfakturan eller kvitto.

Nöjd kund garanti är villkorslös, det enda vi begär du kontaktar oss för att få ett reklamationsordernummer och att du på egen bekostnad skickar tillbaka utrustningen i oskadat skick till oss med företagspaket (paket för uthämtning på uthämtningsställe kan inte tas emot).

Nöjd kund garanti gäller enbart för konsument vid beställningar direkt från TrygghetsVaktens webbutik från och med den 25 jan 2008.

Nöjd kund garanti gäller enbart vid egeninstallation DVS inte installationer ombesörjda av entreprenörer som omfattas av konsumenttjänstelagen.

Nöjd kund garanti gäller för TrygghetsVakten Krypgrund, TrygghetsVakten Vind, TrygghetsVakten Pro och TrygghetsVakten DH Avfuktare. Den gäller alltså inte andra kringprodukter på vår webshop.