Vattenskada i praktiken. Fuktkurs

2021-11-10

TrygghetsVakten erbjuder en vidareutbildning för fuktentreprenörer som hanterar vattenskador i kommersiella fastigheter och villor.

Datum: 2021-12-01

Plats: TrygghetsVakten Västbergavägen 25

Tid: 9,00-15,30

Pris: 8900 ex moms

Handledaren har en bakgrund som CTO Polygon Europe, Senior Loss adjuster (skadereglerare) internationellt försäkringsbolag och är en civilingenjör från KTH.

Kursen innehåller praktiska moment som hantering av avfuktningsutrustning till avfuktningsteori och korrekt rapportering till försäkringsbolag. Rekommenderad bakgrund “Grundkurs i fuktmätning” eller motsvarande.


Nordbygg monter AG:37 tis 21 – fre 24 april 2020. Träffa oss där!

2019-08-12

Kom förbi vår monter på Älvsjömässan / Stockholmsmässan och vi kommer visa på nyheter inom fukt- och luktsanering eller bara diskutera fukt om du önskar det.

Om du kanske undrar  hur man blir en certifierad installatör är du också varmt välkommen!

Teamet på TrygghetsVakten!


Besök oss på Hem och Villa Malmö!

2018-11-26

Snart kommer våren till Skåne och då är vi där på Hem och Villa Malmö med våra Cerifierade entreprenörer.  Vår monterplats är K13. Så ta möjligheten att diskutera med oss krypgrund eller vind under perionden 7-10 mars!


Träffa oss på Stockholmsmässan 11-14/10!

2018-09-06

Det är alltid givande att träffa en fackman och vi har alla samlade från stockholmsområdet i vår monter så kom förbi! 

Där kan du boka en kontroll hos våra certifierade installatörer eller bara diskutera med oss gällande din krypgrund, vind eller kanske om radon.  

Boka in Hem Villa & Bostadsrätt Stockholm / Älvsjö 11-14 oktober monter A03:18.

Vi ses!


Värmebölja under veckan och upp till 30!

2018-05-31

Värmebölja under veckan och upp till 30° över hela Sverige efter denna kalla och blöta vinter!

Skönt för alla?

Vi som har monterat in en TrygghetsVakten vindsavfuktare har det lite bättre än andra villaägare. Just nu håller dessa installerade avfuktare vindarna och därmed husen svalare genom en inbyggd komfortfunktion. När det är hett på villavindarna ventileras dessa med ny, sval luft ett par gånger per timme.

Getingarna gillar den värme som finns på vindarna sommartid.  Men getingarna gillar absolut inte den kraftiga blåsten från TrygghetsVaktenfläktarna utan flyttar.

Vindsavfuktare

Vi som har TrygghetsVakten vindavfuktare slipper därmed jaga Anticimex sanerare som har fullt upp att getingsanera andra (o)skyddade vindar.

Värmen gör tyvärr att de oskyddade krypgrunderna snabbt blir fuktiga. En temperaturskillnad som uppstår just nu i grunderna ligger på 12-18° vilket gör att inkommande uteluft tappar all fukt. I vissa fall blir det bli kondens på trossbotten och därmed mögelpåväxt inom endast ett dygn.

Då är det skönt att det finns tusentals TrygghetsVakten krypgrundsavfuktare som gör sitt jobb i det tysta och håller krypgrunderna torra i Sverige.


TrygghetsVakten i TV5 igen!

2018-05-21

Se TrygghetsVakten TV-rutan i kväll, klockan 21.00  i TV 5 Sofias Änglar!

Åtgärden började med att den certifierade entreprenörern Waterproof sanerade råspont och vindsbjälklag med TrygghetsVaktens saneringsvätska.  Efter ett par dagars avfuktning med sorptionsavfuktaren DH2  isolerades vindsbjälklaget med ett diffusionstät polyuretanskum.  Det härdade skummet var utmärkt att krypa på.

Därefter monterades vindsavfuktare Trygghethetsvakten Vind Classic för att skydda mot återväxt av vit- och svarmögel.

Vi önskar verkligen familjen all lycka med sitt tillfrisknande samt att de kommer trivas sitt nysanerade och mycket fräscha hem!


Vår Certifierade installatör söker medarbetare

2018-03-28

Waterproof i Stockholm expanderar

Vi på TrygghetsVakten tycker det är väldigt kul att det går bra för våra samarbetspartners!

Är du intresserad eller kännner du någon som kan tänkas vara intresserad av en roll som säljande installatör hos Waterproof så hör av er till Janne Gibsten på 08-560 431 55. 

Det är ett arbete som gör skillnad eftersom att man kan göra livet mycket mycket bättre för sina kuder genom att stoppa och sopa bort den ohälsosamma miljön som ett mögelskadat hus ger.

Så kika på  http://www.waterproof-stockholm.se/ och slå Janne som är ansvarig för rekryteringen en signal för att höra mera om jobbet.


Certifierad installatör av vindsavfuktare på TV den 3/4 kl 20,00!!

TrygghetsVaktens certifierade installatör Bosse på BMR räddar en riktigt möglig vind i Lessebo.  Allt detta kan man nu se på Sofias Änglar avsnitt 10, TV5, måndagen 3/4 klockan 20,00*.  Vinden saneras mot både svartmögel och vitmögel. Därefter monteras TrygghetsVaktens vindsavfuktare för att skydda för den kalla årstidens fukt- och kondens mot insidan av yttertaket. 

Så bänka er bekvämt i TV-soffan och kika när Bosse gör jobbet!   Vill ni att Bosse eller andra certifierade TrygghetsVaktenentrprenörer ska komma hem till er fyll kontaktformuläret som vi har på hemsidan!

TrygghetsVakten Vindsavfuktare är känd gäst i  TV och har tidigare visats på Arga Snickaren samt Äntligen Hemma med Martin Timell.  http://www.tv4.se/%C3%A4ntligen-hemma/artiklar/ink%C3%B6pslista-till-martin-timells-fuktinslag-i-%C3%A4ntligen-hemma-25-november-547487b7b9a9f6bea1000055

*) går även på lördag 8/4 kl 12,05, söndag 9/4 kl 13,00 samt att se på Dplay


Besök oss på vårens mässor!

2018-01-19

Besök oss på Stora Villamässan i Malmö  1-4 mars 2018, monter nr K13 .

Det går också bra att boka en inspektion av din krypgrund eller vind med någon av våra entreprenörer. Eller kom bara förbi och plocka en broschyr.

Vi kommer även lite senare i vår  vara med på Nordbygg, Stockholmsmässan i Älvsjö den 10-13 april monter nr A18:03.

Oberoende av vald mässa är ni mycket välkomna!!


Säljansvarig södra Sverige sökes!

2017-12-22

Det går bra för TrygghetsVakten därför söker vi nu en säljansvarig södra Sverige under våren 2018.

TrygghetsVakten och systerbolaget Mätforum, med ett starkt sortiment inom mätinstrument, radonsugar, avfuktare för vattenskador och sanering behöver rekrytera en ansvarig för försäljning i södra Sverige.  Vi tänkte att utgångsorten skulle vara Göteborg. 

Kundgrupper är primärt företag inom bygg- och  saneringsbranschen. Låter det intressant eller känner du någon som skulle vara intresserad?  Intresseanmälan skickas in på info@trygghetsvakten.se

Arbetsuppgift mm

Nybebearbetning av entreprenörer inom fastighet-, fukt- och saneringsbolag över södra Sverige. Målet är att öka försäljningen av Trygghetsvakten och Mätforum +4 MSEK till 2021. För att lyckas med målet tror vi att det krävs ca 90-120 resdagar / år.

Rapportering sker till affärsområdesansvarga i Stockholm.  Arbetsplats och trevliga kollegor finns på regionkontoret i Göteborg.

VI vill att jobbet ska upplevas vara ett ”lyft” på något sätt för dig som sökande.  Det viktiga är inte ålder utan inställning och förmåga att lyckas.

Följande egenskaper tror vi dock är viktiga:

-självgående / inre driv / kunna planera

-relationsbyggare.  Framgångsfaktor är att kunna bygga att bygga upp ett brett kontaktnät samt skapa ett långsiktigt förtroende ute hos våra kunder.

-enkel, okomplicerad framtoning. 

-kunna krypa i grunder eller på vindar – dvs. dra på sig blåstället och vara smidig nog för att ta sig in i dessa trånga utrymmen.

Är sökande över 60 ska denne ha intresse av att jobba något år efter pension.

Fackkunskaper – förståelse av ventilation och huskonstruktioner.  Resten tillför vi! 


Höstens mässor i Stockholm och Göteborg

2017-09-05

12-15 oktober i Älvsjö / Stockholmsmässan ställer vi ut på Hem, villa & bostadsrätt och har moterplats A03:18. 

Sedan fortsätter vi med Hem, Villa & Bostadsrätt Göteborg 2017, den 27 – 29 oktober på Svenska Mässan och monterplats C03:01.

Kom och fråga oss om din krypgrund eller vind.  Det går ocks bra att boka en kostnadsfri kontroll hos våra medverkande entreprenörer.

Du är VARMT VÄLKOMMEN!


Ny rapport från Boverket påvisar än en gång att fukt är en riskfaktor för hälsan

2017-06-17

Boverkets tidigare rapport gällande byggnader byggda före 2006 , BETSI har nu fått en större och djupare uppföljning gällande hela svenska byggbeståndet som påvisar de tidigare undersökningarna att fukt i golv, väggar, tak, från platta på mark och krypgrund ger hög risk för snuva och andningsproblem.

Boverket  menar vidare att detta är definitivt en riskfaktor för de inneboende och som fastighetsägare är man skyldig kontrollera och åtgärda.

Rapporten i sig är ingen nyhet i sig mer än att det ger större tyngd åt det som vi alla känner innerst inne – vi ska ha ett mögelfritt hem för att må bra!